Română
|
Русский
|
English
SKYTOWER   »   Evenimente

Prezentarea oportunitatilor financiare ale liniei de finantare pentru eficienta energetica in Moldova

8 noiembrie 2012


AO "Colaborarea Economica Moldo-Germana" (MDW) organizeaza prezentarea Oportunitatilor financiare ale liniei de finantare pentru eficienta energetica in Moldova.

Evenimentul va fi consacrat prezentarii proiectului MoSEFF, criteriilor de eligibilitate si procesului de aplicare. Companiile interesate in acest subiect vor avea ocazia sa discute si sa analizeze oportunitatile legate de  eficientizarea consumului de energie in cadrul companiilor sale. Vor fi prezentate exemple concrete de proiecte implimentate. Printre companiile bine cunoscute în Republica Moldova, care au implementat proiecte cu ajutorul MoSEFF sunt: Orheit-Vit, Macon, Covoare Ungheni şi a.

Evenimentul va avea loc la 16 noiembrie in Sala de conferinte, incepand cu ora 10:00, intrarea este libera. Pentru intrebari contactati organizatorii:

MDW mob.: 68020659, e-mail: materiale.website@gmail.com;

Mo SEFF tel.: 200506, e-mail: info@moseff.org. 

 

Proiectele de Eficienţă Energetică (EE) şi de Energii Regenerabile (ER) au fost implementate cu succes nu numai în UE, dar şi în ţările CSI. Prin utilizarea tehnologiilor disponibile, companiile pot reduce consumul de energie de la 10% până la 50% şi, astfel, pot obţine economii semnificative.Linia de Finanţare pentru Eficienţa Energetică în Moldova este o ocazie unică de a realiza potenţialul de eficienţă energetică.

www.moseff.org

 

 

Comunitatea Oamenilor de Afaceri:
Camera di comercio
Parteneri:
Transcor
Chişinău  °C
°
Chişinău