Română
|
Русский
|
English
SKYTOWER   »   Evenimente

Un nou restaurant la parterul Centrului de Business, Andy's Pizza cu o vizune noua

4 noiembrie 2011


Marti, la data de 8 noiembrie, noul si proaspatul concept al restaurantului Andy's Pizza isi va deschide usile la parterul Centrului International de Business SKYTOWER!

Veti fi surprinsi de un design fresh si novator, cu prezenta a mai multor zone de odihna - bar, zona pentru servirea cafelei si zona pentru desert. Canapelele moi vor predispune la petrecerea placuta a timpului liber cu colegii si prietenii. 

Designul interior este gandit in stil Eco. Cea mai mare parte este executata din lemn, in toate culorile posibile si in cele mai interesante facturi. Nu mai putin importante sunt si accesoriile hand-made. E cea mai buna modalitate de a transmite vizitatorilor toate caldura mainilor persoanelor care au pregatit aceste decoratiuni minunate. Plafoniere create in baza schitelor de autor, din materiale naturale - panza, panza groasă de sac, lana, vor umple cu caldura sala.

Noul restaurant Andy`s Pizza este locul perfect pentru pranzuri de afaceri si intalniri, pentru serile calde de familie sau distractii cu prietenii dragi.

Despre noutatile acestui nou concept de restaurant am putea sa va zicem multe, dar va recomandam sa va convingeti in propria persoana de noul design, de atmosfera placuta si desigur de delicioasele bucate. 

 

Comunitatea Oamenilor de Afaceri:
Camera di comercio
Parteneri:
Transcor
Chişinău  °C
°
Chişinău