Română
|
Русский
|
English
SKYTOWER   »   Evenimente

Centrul Internaţional de Business SKYTOWER certificat în Sistemul de Management al Calităţii

16 august 2010


Compania ce deţine şi administrează Centrul Internaţional de Business SKYTOWER, ICS Capital Estate SRL, a implementat Sistemul de Management al Calităţii, în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008, obţinînd, în urma auditului extern, Certificatul de acreditare SRAC Nr. 7912 şi Certificatul IQNet.
 

Decizia implementării sistemului de management al calităţii a apărut urmare a stabilirii de către top managementul companiei a misiunii şi obiectivelor strategice, în contextul procesului de aliniere la normativele, standardele de calitate şi de performanţă la nivel european - în domeniul serviciilor de închiriere a spaţiilor pentru oficii. 

Ca organism de certificare a fost ales Societatea Romană pentru Asigurarea Calitaţii SRAC, care este cel mai important organism de cerificare din Romania, şi care este, la rîndul său,  acreditat de organisme internaţionale de renume: RVA(Olanda), ESYD (Grecia) si OLAS (Luxembourg).

Certificatele SRAC sunt recunoscute în întreaga lume întrucat SRAC este partener al celei mai prestigioase asociaţii a organismelor de certificare - IQNet (The International Certification Network) – lider pe piaţa internaţională de certificare.

Comunitatea Oamenilor de Afaceri:
Camera di comercio
Parteneri:
Transcor
Chişinău  °C
°
Chişinău