Română
|
Русский
|
English
SKYTOWER   »   Evenimente

Jurnal Trust Media lanseaza prima televiziune de stiri in limba romana

5 martie 2010


Jurnal Trust Media va lansa proiectul Jurnal TV prima televiziune de stiri in limba romana din Republica Moldova, care va emite prin satelit din 5 martie, de la ora 20.00.
 
Timp de un an Jurnal TV a activat pe internet.
 
Managementul proiectului de lansare este, in mare parte, romanesc. George Orbean, liderul echipei de configurare a statiei are la activ un portofoliu de televiziuni lansate (National TV, Neptun TV Constanta, reteaua de statii teritoriale Realitatea TV). 
 
Noua televiziune reprezintă o investiţie colosală în mass media Moldovei şi este susţinută de o echipă tânără, puternică şi dinamică. Misiunea principală a celor 50 de reporteri, 35 de cameramani, 100 de tehnicieni şi circa 20 de producători şi de editori de la Jurnal TV va fi de a reflecta clipă de clipă toate evenimentele importante care se petrec în ţară şi în lumea întreagă. 

„Conceptul nostru editorial este bazat pe omniprezenţa reporterilor noştri, fie că e vorba de un colţ îndepărtate de lume, de o capitală a unui imperiu modern sau de un raion oarecare din Moldova. Ştirile sunt la fel de importante, de oriunde ar veni”, a declarat George Orbean.

Televiziunea dispune de aparatura de trasmisiuni in direct prin satelit de ultima ora: trei kit-uri FlyAway si un DSNG, legaturi permanente pe fibra optica, tehnologie VideoLink Wireless si conexiuni de videotelefon. Aparatura de emisie este full HD: 15 camere de filmat pentru teren, 4 camere de platou cu prompter, regie de emisie profesionala de ultima generatie, complet digitala, 14 grupuri de montaj Macintosh.


Comunitatea Oamenilor de Afaceri:
Camera di comercio
Parteneri:
Transcor
Chişinău  °C
°
Chişinău