Română
|
Русский
|
English
SKYTOWER   »   Evenimente

SKYTOWER este alaturi de bolnavii de cancer, este alaturi de Fundatia Filantropica Medico-Sociala "Angelus Moldova"

1 decembrie 2009


Centrul International de Business SKYTOWER a devenit un centru de business social responsabil activ. 

SKYTOWER acorda o importanta deosebita proiectelor sociale si considera implicarea in comunitate un obiectiv destul de important. Din luna noiembrie 2009 Centrul de Business sprijina Fundatia Filantropica Medico-Sociala "Angelus Moldova.

SKYTOWER a devenit un partener de suflet al acestei fundatii. La parterul centrului au fost create posibilitatile pentru colectarea de fonduri. Fiecare rezident incusiv vizitator al centrului de business a fost informat despre posibilitatea de a dona si de a ajuta contribuabilii directi ai fundatiei.

Pe site-ul corporativ a fost plasat si banerul campaniei de comunicare in sprijinul bolnavilor de cancer.  

Fundatia Filantropica Medico-Sociala "Angelus Moldova" este o organizatie non guvernamentala, non-profit destinata bolnavilor incurabili de cancer in stadii avansate si terminale, cat si familiilor acestora. Pentru a efectua donatii orice persoana doritoare poate intra pe site-ul www.hospiceangelus.md fundatiei si lasa un mesaj, indicand numele si datele de contact.

Primpasi in sprijinul comunitati Centrul International de Business SKYTOWER i-a efectuat inca la inceputul anului 2008. Acestea s-au manifestat prin sprijinul acordat Asociatiei Presei Economice din Moldova, donatii de diverse tipuri pentru organizatii non-profit si fundatii, sponsoringul pentru evenimente culturale.

Comunitatea Oamenilor de Afaceri:
Camera di comercio
Parteneri:
Transcor
Chişinău  °C
°
Chişinău